De boeking is geslaagd!

Jouw boeking bij Bed & Breakfast Beverburcht is succesvol afgerond. Nu is het even afwachten, maar binnenkort kun je genieten van een onvergetelijk verblijf. Bereid je voor op rust, comfort en een warm welkom in onze Bed en Breakfast.  We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

We zijn verheugd je te laten weten dat er een bevestiging is verzonden naar jouw mailbox. Houd je inbox in de gaten, want daar vind je alle details van jouw aankomende verblijf bij ons.

Onze Bed en Breakfast kamers

De 2 kamers van deze accommodatie beschikken over een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een douche, een toilet, gratis toiletartikelen en een föhn. Er is ook gratis WiFi.

Het ontbijt wordt iedere ochtend vanaf 7:30 uur tot 9:00 uur geserveerd in de gemeenschappelijke ruimte, de ontbijtserre met een prachtig uitzicht op het landgoed met veel groen rondom. Deze ruimte is de gehele dag te gebruiken voor andere activiteiten b.v. lekker te zitten om een boekje te lezen of een spelletje te spelen.